Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2018

Voimaa hakemassa


Tämä lokakuu on ollut lämmin ja samalla minulla on yllättäen ollut aikaa. Olen siis ollut mökillä hieman enemmän kuin yleensä. Nautiskellen ja kiirettä ihan tarkoituksella. Syynä on uupumuksen vuoksi saatu (lyhyt) sairasloma. Olen käyttänyt sen toipumiseen, liikkumiseen, rentoutumiseen, lukemiseen, nukkumiseen ja luonnossa liikkumiseen. Suutarin mökki antaa tähän parhaat puitteet.



Keskittymistä voi harjoitella polttopuiden kasaamisella ja takan sytyttämisellä. Ahdistuksesta voi irtautua vaeltelemalla rantakiviä laskien. Tiedän, että pitäisi miettiä myös ratkaisuja, tulevaisuutta... mutta samalla täytyy olla armollinen itselleen. Paineita on nyt muutenkin riittävästi.



Vasta kun lääkärin vakuuttelut ja tämä sairasloma on saanut ymmärtämään, miten rikki ja väsynyt olenkaan. Hampaat irvessä päivä kerrallaan -tyyli on hämärtänyt käsityksiä normaalista. Repaleista pitäisi nyt koota toimiva kokonaisuus.



Se ei tietenkään tapahdu muutamana päivänä mökillä, vaan edessä on pitkä prosessi. Tiedän kuitenkin, mistä saan voimia mustina hetkinä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti